Website laten maken

Ik wil een website laten maken

Hoogenboezem Internetdiensten maakt al bijna tien jaar met veel aandacht en plezier websites en webwinkels. Onder de naam Hoogenboezem Internetdiensten verzorg ik vanuit mijn woonplaats Schellinkhout (nabij Hoorn) internetdiensten in de breedste zin van het woord voor bedrijven in binnen- en buitenland.

Mobielvriendelijke websites

Heeft u al een site maar is deze slecht te lezen op mobiele apparaten zoals tablets en smartphones? Wij kunnen uw bestaande site ombouwen naar een ‘responsive design’ zodat uw site goed te bekijken is op welk apparaat dan ook.

Doe de Google mobiele vriendelijkheidstest voor websites

Hoeveel kost het om een website te laten maken?

Eigelijk is het laten maken van een website net als het kopen van een nieuwe auto. Er zijn veel verschillende modellen en de een heeft wat meer onder de motorkap dan de andere. Kiest u voor een standaard uitvoering of wilt u de extra’s?

In een gesprek kunt u aangeven wat u wilt hebben en natuurlijk denk ik met u mee en adviseer ik u waar mogelijk.

Social Media

Wij kunnen u adviseren in welke vorm van Social Media u het beste kunt inzetten. Wij integreren Social Media zoals Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram in uw website en kunnen u ook helpen bij het opzetten van Social Media accounts.

Meer informatie?

Neem contact op via de contactpagina, bel 0229 50 1570 of neem eerst even een kijkje in de portfolio.